Hogyan válaszd ki a megfelelő stílusú karkötőt?

Egy karkötő viselése mindenki számára fontos lehet, aki szereti a kiegészítőket, hiszen a mindennapi apró örömök egyik szerves része lehet. Az önkifejezés, a saját stílusod megmutatása önbizalommal tölt el, legyen szó bármilyen alkalomról.

Az biztos, hogy a kiegészítők temérdek formában, méretben és kivitelben kaphatóak. Mivel nagy a választék, érdemes kis időt szánni rá, hogy mely stílussal azonosulsz leginkább. Alapvetően lehet a stílusok között ugrálni, de előbb vagy utóbb mindenkiben kiforr valamilyen stílusérzék, vizuális megközelítés a karkötők iránt.
Kétségtelen, hogy a Forclet márka hatalmas választékkal rendelkezik. Ebben a bejegyzésben szeretnénk megkönnyíteni az eligazodást, hogy milyen karkötőt válassz magadnak.

Férfi karkötő

Tehát, hogyan válasszuk ki a megfelelő stílusú karkötőt?

A legfontosabb, nincs olyan, hogy “helyes” vagy “rossz” stílusú karkötő, vagy bármilyen kötelező szabály a karkötő viselésre. 

Az ékszer viselet valóban szubjektív élmény. Bár igaz, hogy bizonyos stílusok jobban vagy rosszabbul mutathatnak a csuklódon, mindig van lehetőség a választásra és a stílusokkal való játékra. Ha ránézel egy karkötőre, és el tudod képzelni, hogy többször is magadra kapd, egy átgondolt vásárlás felé haladsz.

Természetesen előfordulhat, hogy „szerelem első látásra” érzést tapasztalhatsz, ami arra késztethet, hogy azonnal impulzívan vásárolj. 

Minden ilyen alkalommal nézz rá a karkötőre majd a kezedre és képzeld el a megjelenésed. Nem nehéz, próbáld ki.

Termékfotóink nagy segítségedre lehetnek a választásban és döntéshozatalban. A képek alapján könnyen el tudod képzelni magadon is a választott karkötőt.

 

Fontos a megfelelő karkötő méret megtalálása is.

Ez nyilvánvalónak tűnhet, de ha a csuklódat nézed, és találgatsz, hogy mekkora az átmérője, akkor elképzelhető, hogy csalódni fogsz, amikor megérkezik a karkötő. Használd a méretre vonatkozó útmutatónkat, amit itt meg is tekinthetsz.

Forclet_karkötő_-07861_1

Amennyiben kicsi és vékonyabb csuklód van, inkább válassz valami kevésbé lazát, nehogy úgy nézz ki, mintha leesne rólad a karkötő. Ha túl laza a karkötő, akár könnyen beleakadhat valamibe, így egy zavaró tényező lehet.

Ha kézhezvételkor azt tapasztalod, hogy rövid vagy hosszú a termék, a Forclet shopban választhatsz másik méretet, vagy visszaküldheted az ékszert. Erről bővebb információt a GYIK oldalunkon találsz.

 

Dönts a minőségi karkötő mellett.

Egy csodás karkötő megvásárlásakor szükséges tudni, hogy hosszútávra, vagy rövidtávra veszed magadnak. Ha egy bevásárlóközpont bizsus bódéjába betérve olcsóbb karkötőket találsz, ez érthetően gyengébb minőséget jelent. Ezek a karkötők általában néhány hónapig tartanak, mielőtt elkezdenek barnulni, erősen kopni, vagy hirtelen eltörni. 

A Forclet kínálatában csak prémium alapanyagokból készült minőségi termékekkel találkozhatsz, nálunk kiemelkedően fontos az ügyfélelégedettség.

Egy karkötőn ránézésére, valamint tapintásra is érezhető, hogy erősebb, vagy gyengébb minőségű.

 

Tartsd szem előtt a különböző alkalmakat, amikor karkötőt vásárolsz.

A mindennapokban használt karkötők nem mindig alkalmasak munka utáni, vagy iskolán kívüli viselésre. Nem minden karkötő lesz megfelelő választás kirándulásra, buliba, aktívabb, dinamikusabb eseményekre. Egy ideális világban minden alkalomra vásárolhatnánk új karkötőt.

Azonban, ha valaki időt szán a lehetséges forgatókönyvek átgondolására, akkor érdemes úgy választani, hogy hol hordaná a karkötőt. Például csak alkalmi, vagy mindennapi viselés a cél.

forclet_karkoto_elegans-1

Egy elegáns karkötő lehet matt vagy fényes is. Amennyiben szereted a “ragyogást”, akkor a nemesacél által okozott sejtelmes csúcsfényes csillogás a neked való. Amennyiben a letisztultabb stílus a tiéd, egy többsoros, vagy egy egysoros matt bőr karkötő remek választás. A Forclet karkötőket minden nap viselheted, minősége hosszútávon megmarad.

 

Karkötő a munkahelyen? Mindenképpen!

Munka. Ezt vagy szereti az ember, vagy nem. A megjelenésedet azonban Te befolyásolod.

Nem kell minden munkanapon ugyanúgy kinézned, miért is ne lehetne több stílusod? Légy nyitott és merj mindennap más stílusban megjelenni.

A munkahelyen egy karkötő, vagy más kiegészítő elősegítheti a kifinomult elegáns megjelenést, ami egy magabiztos érzéssel társul. 

Munkahelyi viseletünk és ékszereink párosításánál mindig célszerű a „divatos és klasszikus” utat járni. Te döntöd el, hogy a karkötő mivel legyen összhangban, hiszen lehetnek kontrasztok az öltözködésben.

A lényeg, hogy a karkötőd valamivel harmonizáljon, ez lehet a nadrágod, felsőd, vagy a kabátod. Egy elegáns lánc karkötőt nyilván nem veszünk fel egy sportos, laza felsőhöz, de máris más a helyzet, ha a sportos felsőhöz csatlakozik egy elegánsabb kabát. Ez a merészebb stílust kedvelőknek való leginkább. De ne feledjük, ez attól is függ milyen körülmények között dolgozol és hol viselheted a karkötőt, hogy a komfortos munkavégzés megmaradjon.

férfi_karkötő_FORCLET-03900 (1)

Nincsenek szabályok, csak irányok. Mindent lehet, a lényeg, hogy erősítse az önbizalmad és érezd jól magad.

Összességében a karkötő öltöztet, kifejez és stílust ad, de az egyik legpozitívabb velejárója a magabiztos megjelenés. Nézd meg Forclet választékunkat és biztosan megtalálod azt a karkötőt, amire vágysz! Mi több terméket is ajánlunk a sportos vagy elegáns öltözethez is. Ha mégsem találod meg az igazit, kíváncsiak vagyunk rá, te milyen karkötőt képzelnél el magadnak?

Írd meg nekünk 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Kosár
×

Cart

9 990 Ft vásárlás felett ingyenes házhozszállítás 1-3 munkanap alatt.

Automatába

2-3 munkanap

Ingyenes

Házhoz szállítás

1-3 munkanap

990 Ft

10% KEDVEZMÉNY

AZ ELSŐ VÁSÁRLÁSODRA

Kérlek add meg a neved és Email címed, hogy elküldhessük a kuponkódot!